• Ridupplevelser

Ridupplevelser på Söderö

På Söderö Gård erbjuder vi ridupplevelser i våra vackra omgivningar. Terrängen är fantastisk för den hästintresserade och därför önskar vi ge Dig som ryttare en riktigt fin ridupplevelse.


Terrängbanan

Söderö terrängbana är en träningsanläggning som är öppen att boka för ryttare med egen häst. Här finns en stor variation av typhinder, alla lika inbjudande och trevliga att hoppa, även för den som är mindre erfaren inom terrränghoppning.

Läs mer här


Bed & Box

Bo och rid hos oss. Söderö erbjuder underbara rid- och träningsmöjligheter. På gårdscentrum hittar du stallet med ett mindre ridhus samt ridbana. I terrängen finns många fina naturhinder och härliga ridvägar utspridda. Vårt charmiga gästhus erbjuder förutom smakfullt inredda sovrum, ett fullt utrustat kök med intilliggande terrass som vätter mot sjön och en helt egen strand.

Läs mer här


Bokning

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan. Vi tar emot ryttare både helger och vardagar. Det går bra att kombinera din vistelse hos oss med både träning och semester. Tel: 0708-38 03 46, email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.