Söderö Gård Fritidshus Boende Östergötland

Fritidsbostäder

Vi hyr också ut fritidsbostäder, eller torp, som vi hellre säger. Alla våra torp är charmiga men varierar i boendestandard. Det finns enklare varianter utan vare sig el eller vatten och mer utrustade torp med större mått av bekvämlighet. Torpen hyrs ut på årsbasis. Du som är intresserad av att hyra ett torp på Söderö hittar de lediga här på vår hemsida.

 

Fritidsbostäder: Dalen

Dalen

Dalen är en timrad stuga på cirka 60 kvm med kök, vardagsrum och sovrum. På tomten finns bod och torrdass. Dalen ligger högt och vackert beläget, omgärdat av en naturträdgård. Torpet har inte tillgång till el eller vatten. Årshyra.

För mer detaljerad information, välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Visa bilder

Fritidshus Boende Söderö Gård

Rummet

Boende för en helg, eller mys på semestern. På Söderö finns också möjlighet att komma och bo under en kortare tid, på semestern eller kanske för en skön, naturnära weekend. Vårt torp, Rummet, ligger fantastiskt vackert med ett skyddat, inbäddat läge på en höjd mitt bland ekarna.

Torpet är utrustad med alla moderna bekvämligheter, är fullt möblerad och har en rymlig terrass i söderläge. Torpet kan bokas veckovis, alternativt för minst två dygn. Välkommen.

Visa bilder