Skip to main content

Bed & Box

Söderö erbjuder underbara rid- och träningsmöjligheter. På gårdscentrum hittar vi stallet med ett mindre ridhus samt ridbana (20 x 40 m). I terrängen som omger Söderö finns, förutom anlagd terrängbana, många fina naturhinder och härliga ridvägar utspridda på fastighetens 2 300 ha mark.

Stallet är uppfört 1894 och rymde ursprungligen ett 20-tal hästar. Idag har vi stall i både södra och norra delen av byggnaden. I mitten av stallbyggnaden inryms en mindre ridmanege med sand som underlag. Den norra stalldelen utgörs av gäststallet med 5 boxplatser och sadelkammare. Vid uppstallning hos oss ingår strö (träpellets) och rasthage. Analyserat hösilage finns att köpa till.

Vårt charmiga gästhus erbjuder förutom smakfullt inredda sovrum, ett fullt utrustat kök med intilliggande terrass som vätter mot sjön, ett stort luftigt vardagsrum, fräscha badrum, tvättrum och en helt egen strand. Det finns 10 st bäddar i huset. Lakan och handdukar finns som tillval. I gästhuset står gästen själv för inköp och tillagning av mat.

Vi erbjuder även uthyrning av enmanskajaker och mountainbikes.

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan. Tel: 0708-38 03 46, email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.